HTML

Bödi keleten

Friss topikok

PC086390_cr.jpg

Advent második vasárnapja volt ma. Mint az előző, ez is munkával telt. Ugye ahogy már unalomig ismételem, ahol most vagyok, vasárnaptól csütörtökig tart a munkahét. Szóval ma dolgoztam, de azért este mikor hazaértem, meggyújtottam annak a kis koszorúnak a második gyetyáját, amit Marcus fiam készített, és ezek a csibészek valahogy elrejtették a törülközőmbe.

Még egy adventi vasárnapon leszek itt. Az a tervem, hogy elmegyek templomba. Igen kedveseim, mert hogy azért itt is van keresztény templom. Az egyiket már felderítették a kollégák, az viszonylag közel van a régi szállásunkhoz. Káldeus keresztény templonak mondják, az a kereszténységnek az egyik legősibb ága. Mondjuk ennek még kicsit utána kell olvasnom.

A másik keresztény templom a bazár környékén van állítólag. Ezt még senki sem látta a kollégáim közül.

Minden esetre a jövő vasárnapi misére elmenni, egy kihagyhatatlan dolog lesz. Egy iszlám közösségben lévő keresztény templom adventi istentiszteletét megtapasztalni, az már valami...

Folyt. köv...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boedi-keleten.blog.hu/api/trackback/id/tr325682075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bödecs Zoltán 2013.12.16. 06:10:38

A miséről írok majd egy bejegyzést, lehet, hogy ma este.

MickeyCutter 2013.12.18. 20:47:21

Akkor majd inkább szóban? ;)
süti beállítások módosítása