HTML

Bödi keleten

Friss topikok

Kedves Olvasóim!

Na akkor itt az egyik várva várt bejegyzés. A céges vacsoráról.

Igaziból nehezen tudok komoly és megrázó dolgot írni, és fotót sem kérszítettem. Hogy miért nem készítettem fényképet? Mert nem volt fény. És nem volt sok kedvem ott szórakozni a vakuval, és a hosszú záridővel.

Úgyhogy most benyomásokat fogok leírni.

Egy a város szélén lévő éttermebe vittek minket kocsival. Viszonylag elegáns étterem, benne körben elhelyezett asztal volt, és itt ültünk körben. Hivatalos volt oda a minisztérium felülről közép szintig bezárólag, és az összes külföldi csapat, aki a minisztérium munkáját segíti.

Ott volt tehát a másik magyar csapat is, ott voltak az olaszok, és megjelent egy kis filippin csaapt, de az általam megkérdezett ismerősök nem tudták mi is az ő szerepük az itteni beruházásban.

Az étel amit felszolgáltak kontinentális ennivaló volt, görög saláta hatalmas olivabogyókkal, feta sajttal, valami grillezett hús és hozzá a világ minden tájáról idevetődött borok.

Ami miatt nem zárkóztam el ettől a bejegyzéstől, az annyi, hogy megemlítsem megbízóink pozitív hozzáállását. Nagyon meghatott, hogy az egyik felső szintű vezető is kétszer körbejárt és egyesével elköszönt mindegyikőnktől, valamint Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánt, valamint megköszönte a munkánkat. Mondjuk az Újév itt is ünnep, de a Karácsony az nem.

Akkor erről ennyit.

Bocsánat, ha túlzott izgalmakat keltettem előzetesen...

Folyt köv...

Címkék: Céges vacsora

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boedi-keleten.blog.hu/api/trackback/id/tr585744677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása