HTML

Bödi keleten

Friss topikok

Kedves Olvasóim!

A mai posztban jellemzően a város néhány épületéről közlök fotót.

Akkor ennek az előző mondatnak egyből ellent is mondok. Mert az első kép az nem épület, hnem sokkal inkább hegy formájú. Tudni kell a városról, hogy egy nagy völgyben, vagyis inkább medencében fekszik. Körülötte elég nagy hegyek vannak. Isván kollégánk erkélyéről az egyikre kellemes kilátás adódik, és reggeli napfény, ahogy végre felér a sziklák fölé, és elkezdi csiklandozni a lustálkodó hegyeket, kb ilyenre világítja meg a környéket:

PC106405_1.JPG

A második képen már épület látható. Konkrétan ez a minisztérium udvaráról készült, előtérben vannak az autók, amikkel szállítják a mindneféle alkalmazottakat, balra a főépület, és középen az utólagosan odabiggyesztett acél donga fedés alatt, ott az a kis fehér dobozépület,annak is az első emeltet a mi irodánk. Pontosan két szobánk van, de az egyik most üres, mert az nem tud felmelegedni, nagyon hideg. A másikban pedig az alaplétszám nyolc fő, de van, hogy többen vagyunk. Mellettünk még mindig a másodikon van egy olasz bázisú csapat orosz és azt hiszem lengyel vendégjátékossal, alattunk az informatikus hölgyek, és egy másik magyar csapat, a Trans.investesek csapata.

PC096403.JPG

A következő képeken az általam látott szulejmániai épületek közül legjobban tetsző. Ebben van a Tawar hall és a Tawar palace. Nagyon tetszik az épólet homlokzati kialakítása. Mint utána kerestem, ebben a Kurdisztáni Női Egylet taláható.

Van neki weblapja is: www.tawar.org

 Szerintem nagyon szép.


És még egy fényképet készítettem, az pedig az előző épülettel szemben egy Skála Metro szerű, de annak csak kb. fele méretű épület, két szintes, alul jellemzően ennivaló és háztartási cuccok, az emeleten ruházat.

Belső fotót még nem mertem készíteni.

Ahogy elnézem az emeleten pedig lakások vannak.

PC096402.JPG

Most már megyek készülődni, mert ma este hivatalos vacsorára megyünk, a valamilyen szintű és valamilyen számú minisztérium tisztségivselő és a mi csapatunk fogja fehér asztal körül eltölteni az estét. Remélem sikerül kicsit személyessé tenni a kapcsolatot, érezhessék azt, hogy mi segíthetjük az Ő nagy álmuk elérését.

Ha lehet, akkor majd fotózok, ha lehet, akkor töltök is ide, ha nem akkor nem, akkor csak esetleg egy két névnélküli beszámolóval kell megelégednetek.

Folyt. köv...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boedi-keleten.blog.hu/api/trackback/id/tr875687253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása